ANTREPRENOR LA 23 DE ANI
6 Noiembrie 2016
Simona Crăciun a transformat una din bucuriile sale într-un mini business. Are mai puţin de una an de când şi-a înfiinţat propriul atelier de torturi, dar a ajuns să fie printre primele opţiuni pentru cei care caută dulciuri atât de nişate. Şi deja face livrări pentru unele dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti. „Tort de bezea”este atât numele firmei cât şi reţeta – în numeroase variante – pe care se bazează mica ei afacere.
ANTREPRENORII NISELOR - FORBES
24 Aprilie 2017
Chiar dacă-i putem numi o familie de antreprenori, afacerea nu este una singură, de familie, unde toți membrii lucrează cot la cot. Însă, putem găsi câteva puncte comune – relaxare, timp liber, răsfăț. Dacă Bogdan Georgescu, tatăl lor, te invită la citit, Petre îți recomandă o plimbare cu cea mai ușoară bicicletă pliabilă din lume, în timp ce Simona știe totul despre răsfăț, pe care-l ambalează în torturi cu bezea.