DESPRE NOI

ANTREPRENOR LA 23 DE ANI

6 Noiembrie 2016

Simona Crăciun a transformat una din bucuriile sale într-un mini business. Are mai puţin de una an de când şi-a înfiinţat propriul atelier de torturi, dar a ajuns să fie printre primele opţiuni pentru cei care caută dulciuri atât de nişate. Şi deja face livrări pentru unele dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti. „Tort de bezea”este atât numele firmei cât şi reţeta – în numeroase variante – pe care se bazează mica ei afacere.

ANTREPRENORII NISELOR - FORBES

24 Aprilie 2017

Chiar dacă-i putem numi o familie de antreprenori, afacerea nu este una singură, de familie, unde toți membrii lucrează cot la cot. Însă, putem găsi câteva puncte comune – relaxare, timp liber, răsfăț. Dacă Bogdan Georgescu, tatăl lor, te invită la citit, Petre îți recomandă o plimbare cu cea mai ușoară bicicletă pliabilă din lume, în timp ce Simona știe totul despre răsfăț, pe care-l ambalează în torturi cu bezea.

7 LOCURI DIN BUCUREȘTI UNDE GĂSEȘTI DESERTUL PERFECT PENTRU VALENTINE’S DAY

14 Februarie 2017

Dacă vrei  să sărbătorești Valentine’s Day  așa cum trebuie, fără un tort pe măsură nu se poate. Îți recomand să încerci tortul cu bezea de care te vei îndrăgosti negreșit! Descoperă aici  cele mai savuroase sortimente de torturi, pe care le poți mânca doar privindu-le!

TORT DE BEZEA

0757 070 340

Strada Roma, 5 Bucharest Romania

©2020 by Tort de Bezea.